• Primer, soluciona el problema. Després programa el codi.

  John Johnson

Desenvolupaments a mida

Participem en totes les fases de desenvolupament del projecte, des de la idea inicial i la presa de requeriments, passant per l’anàlisi i la implementació, fins a les proves unitàries (test).

També fem serveis de consultoria per la gestió d’alguna de les fases del projecte: presa de requeriments, gestió del projecte, disseny, frontend o backend.

 • Presa de requeriments

  En una fase inicial estudiem la vostra idea i us ajudarem a definir un producte que s’adapti a les vostres necessitats. Sense funcionalitats de més ni desenvolupaments innecessaris, únicament allò que aportarà valor al vostre projecte, per aconseguir un producte senzill, atractiu i amb una proposta de valor clara i definida.

 • Anàlisi

  A partir dels requeriments estudiem i dissenyem totes les funcionalitats que tindrà el projecte i les documentem en l’anàlisi funcional.

 • Metodologia àgil

  Utilitzem un sistema de gestió de projectes orientat a l’entrega de resultats a cada fase. Promovem una planificació adaptativa, un desenvolupament pas a pas, i entregues puntuals per donar una resposta ràpida i flexible als canvis.

 • Desenvolupament

  Utilitzem les darreres tecnologies segons les necessitats. Som experts en diferents llenguatges, com JavaScript, PHP, J2EE o Liferay. Analitzem el projecte i treballem amb les els sistemes més adients, treballem amb frameworks robustos per garantir el creixement de la web o aplicació.

 • Proves unitàries

  Un cop finalitzat el desenvolupament es realitzen les proves necessàries per garantir el correcte funcionament de la web. A més tots els nostres desenvolupaments tenen un període de garantia.

 • Formació

  Finalment es fan les formacions necessàries per poder treballar amb l’eina.

Eines 100% fetes a mida

Amb els desenvolupaments a mida es creen àrees d’administració àgils i senzilles totalment personalitzades i enfocades a minimitzar el temps dedicat per l’empresa a la tasca de gestió del contingut.

Utilitzem les darreres tecnologies, com per exemple les API de Google per traduir continguts automàticamentmostrar dades de visites dins la pròpia àrea d’administració, sistemes drag&drop per arrossegar elements entre diferents caixes.

Creixement garantit

Utilitzem frameworks que garanteixen el creixement continu del projecte i un volum alt de connexions. Així serà possible afegir noves funcionalitats a l’aplicació sense que això representi un cost elevat.

Disseny net i clar

Dissenys nets i clars que s’adaptin a les necessitats de cada empresa i a la vegada que tinguin una bona usabilitat, tenint sempre en compte la UX (User Experience), per augmentar la satisfacció dels usuaris / clients.

Adaptades a mòbil

Webs 100% responsive, totes les nostres pàgines web s’adapten a qualsevol tipus de pantalla, independentment de l’ordinador, mòbil o tauleta que s’utilitzi per visualitzar-la. Cap client quedarà sense poder veure la vostra web.

Facilitat d’edició

Creem webs senzilles amb la finalitat de simplificar la seva gestió, i permetre així als nostres clients poder fer canvis a la web de manera àgil. Incloent formació de com editar el contingut de la web.

SEO friendly

Les nostres pàgines estan desenvolupades sota els estàndards SEO de Google, per facilitar així un millor posicionament natural i aconseguir una qualificació màxima a Google.

Què fem servir?

Utilitzem les darreres tecnologies i frameworks  que ens permeten major flexibilitat i capacitat. Som experts en diferents llenguatges, com JavaScript, PHP, J2EE o Liferay. Analitzem el vostre projecte i us assessorem donant-vos la millor solució a les vostres necessitats.

Cada web necessita la seva tecnologia, nosaltres ajustem la tecnologia necessària per cada pàgina.

 

En què et podem ajudar?

Si vols que et fem un pressupost o tens qualsevol dubte contacta amb nosaltres i estarem encantats d’ajudar-te!

Contacta amb nosaltres

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Ergates