• El disseny no és només el què es veu o el que se sent, el disseny és com funciona.

    Steve Jobs

Webs corporatives per la teva empresa o negoci

Adaptem el teu negoci a Internet tenint en compte les teves necessitats. Avui en dia, la teva presència a la xarxa és essencial per ser visible als teus clients. És per això que dissenyem cada pàgina per aconseguir els objectius de cada negoci a través de la simplificació, la senzillesa i la claredat.

La nostra professionalitat i experiència et permetrà tenir una pàgina web completa, actual i adaptada a dispositius mòbils a un preu adequat.

Adaptades a mòbil

Webs 100% responsive, totes les nostres pàgines web s’adapten a qualsevol tipus de pantalla, independentment de l’ordinador, mòbil o tauleta que s’utilitzi per visualitzar-la. Cap client quedarà sense poder veure la vostra web.

Facilitat d’edició

Creem webs senzilles amb la finalitat de simplificar la seva gestió, i permetre així als nostres clients poder fer canvis a la web de manera àgil. Incloent formació de com editar el contingut de la web.

SEO friendly

Les nostres pàgines estan desenvolupades sota els estàndards SEO de Google, per facilitar així un millor posicionament natural i aconseguir una qualificació màxima a Google.

Disseny net i clar

Dissenys nets i clars que s’adaptin a les necessitats de cada empresa i a la vegada que tinguin una bona usabilitat, tenint sempre en compte la UX (User Experience), per augmentar la satisfacció dels usuaris / clients.

Per exemple?

Dissenyem i construïm la pàgina del teu negoci, amb la informació més important perquè la gent et trobi a Internet, pugui veure els vostres serveis i contactar. Els apartats més comuns per aquestes pàgines poden ser:

  • Pàgina d’inici: imatges de l’empresa (o productes o serveis), una breu introducció als tipus de serveis, indicant els valors més importants
  • Serveis: informació dels serveis que s’ofereixen, amb una pàgina per cada servei, per exemple, amb detalls i imatges clares i entenedores.
  • Empresa: informació corporativa de l’empresa, història, dades, treballadors…
  • Contacte: dades de contacte (adreça, telèfons, correu electrònic) i formulari per rebre comunicats dels possibles contactes.
  • Ubicació: mapa amb la ubicació de l’empresa, perquè de manera senzilla es pugui accedir al navegador GPS des del mòbil.

Els apartats dependran de les necessitats de cada empresa.

Com ho fem?

Tenim experiència en els gestors de continguts més utilitzats actualment.

Desenvolupem la teva pàgina web utilitzant la solució que s’adapti millor a les necessitats de cada empresa mitjançant l’ús dels CMS més potents actualment: Drupal, WordPress, Joomla

Si tens una empresa deixa’t assessorar per enginyers experts en Internet. No tothom pot fer una web professional.

 

En què et podem ajudar?

Si vols que et fem un pressupost o tens qualsevol dubte contacta amb nosaltres i estarem encantats d’ajudar-te!

Contacta amb nosaltres

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Ergates