Us oferim un servei d’optimització per motors de cerca (SEO) enfocat a posicionar correctament la vostra web a Google.

Gestionem campanyes a Google d’Adwords (SEM) per tenir visibilitat a Google de manera ràpida i efectiva.

Millorem i optimitzem la vostra web (WPO), reduint els temps de càrrega per aconseguir millors posicionaments a Google.

Posicionament web SEO

SEO (Search Engine Optimisation) ens ajuda a fer que la vostra web aparegui ben posicionada als cercadors, i per tant visible per als clients potencials. Són molts els factors que influeixen a millorar aquest posicionament, a Ergates, construïm cada web pensat amb SEO: urls, metatags, cache

També oferim serveis de consultoria SEO per aquelles empreses que ja tenen la seva web però volen millorar-ne el seu posicionament natural.

Publicitat a Google AdWords SEM

Las campanyes SEM (Search Engine Marketing) ens permeten augmentar la visibilitat del la pàgina web als cercadors d’Internet a través de campanyes de pagament a Google. Dissenyem campanyes de Google Adwords seguint una estratègia de marketing online personalitzada per a cada client.

Aquestes estratègies es poden complementar amb la resta de metodologies, com el posicionament SEO, o les xarxes socials.

Accelerar temps de càrrega web WPO

WPO (Web Performance Optimization) és el conjunt de tècniques que ens permeten optimitzar i millorar el rendiment de cada pàgina web per reduir el temps de càrrega i millorar l’experiència de l’usuari, sense esperes ni errors.

Des de l’any 2011 Google té en compte WPO, el rendiment de la web, per posicionar les pàgines als resultats de cerca.

En què et podem ajudar?

Si vols que et fem un pressupost o tens qualsevol dubte contacta amb nosaltres i estarem encantats d’ajudar-te!

Contacta amb nosaltres

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Ergates